Menu Sluiten

Tequila 1519


Met limoen en zout? Probeer het eens puur!

Old Dutch Distillers produceert zelf geen Tequila en daarom zijn we sinds 2016 de officiële distribiteur van Tequila 1519 in Nederland. Qua kwaliteit en smaakbeleving zou het passen in een Old Dutch fles, maar het is een op zichzelf staand sterk merk en we versterken elkaar.

Deze organische tequila - 100 procent blauwe agave van eigen plantages - is leverbaar in Blanco, Reposado en Anejo. De laatste twee zijn gerijpt op oude whiskeyvaten. Een op-en-top natuurproduct met een rijke historie.

De galopperende paarden op het etiket zijn een eerbetoon naar de afkomst en een verwijzing naar de ontmoeting van culturen en tradities, naar de oorsprong van distilleerderij Agave Conquista. In dit supertrio komt alles samen; het erfgoed van vroeger gecombineerd met het alom gerespecteerde vakmanschap van Ana Maria Romero. Zij is de Tequila Master voor Tequila 1519 en staat bekend om haar aroma- en proefexpertise.

Wij kwamen in onze zoektocht naar de allerbeste tequila - als logische aanvulling op ons productassortiment - op het spoor van Tequila 1519. We keken onze ogen uit en onze smaakpapillen maakten een dansje toen we neerstreken in Jalisco en Tequila in Mexico waar deze prijswinnende Tequila’s worden geproduceerd en gebotteld.

Als je van tequila houdt en dit eenmaal hebt geproefd dan wil je nooit meer anders. Natuurlijk kun je het combineren met zout en een limoentje, maar dit is ook zo lekker zonder. Een zachte afdronk alsof je een goede Cognac of whiskey drinkt.

 

Tequila 1519 is te koop in een opvallende fles met kurk bij de betere slijterij of wijnhandel en uiteraard ook per doos van 6 stuks in ons distributiecentrum in Vlaardingen.

Vraag vrijblijvend informatie aan via info@olddutchdistillers.com