Menu Sluiten

Tequila 1519

Old Dutch Distillers heeft op haar zoektocht naar een gelijksoortig Tequila distillaat een overeenstemming bereikt met Agave Conquista in Mexico, een state of the art distilleerderij met zelfs organic Tequilas.
Op dit moment importeren wij de conventionele Tequila zoals 1519 Blanco, 1519 Reposado en 1519 Anejo.

Tequila 1519 wordt gemaakt en gebotteld in Jalisco en Tequila in Mexico.

De traditie en de oorsprong van ons bedrijf AGAVE CONQUISTA begint met onze eerste merk: Tequila 100% gemaakt van agave 1519, is een eerbetoon aan de ontmoeting van culturen en tradities met de komst van paarden naar onze voorouderlijke land.
Onze Tequila volgt precies de erfenis geërfd van onze voorouders in de productie van de mooiste en internationaal gerenommeerde Mexicaanse geest. Onze tequila is geproduceerd uitsluitend met de beste en rijpste blauw Agave.

Ana Maria Romero is de Tequila Master voor Tequila 1519, en is verantwoordelijk voor de profielontwikkeling van dit merk. Ana Maria staat bekend om haar proef- en aroma-expertise in de Tequila-industrie.

Tequila 1519 is een 100% Agave product met een zachte afdronk zoals Cognac of Whiskey en de Reposado en Anejo wordt gerijpt op oude whiskey vaten en is aan kwaliteitscontrole onderhevig tijdens het rijpingsproces.

Tequila 1519 is verpakt in een 700 ml aantrekkelijke glazen fles met kurk en heeft vele prijzen ontvangen wereldwijd, wordt sinds 2016 gedistribueerd door Old Dutch Distillers uit Rotterdam.

Tequila 1519 is te koop bij de betere slijterij of wijnhandel en uiteraard ook per doos van 6 x 700 ml in ons distributiecentrum in Vlaardingen .

Vraag vrijblijvend informatie aan info@olddutchdistillers.com